Värmesystem

Värmejustering

Injustering av värmesystem

Vi arbetar dagligen åt bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag där vi utför korrekta injusteringar som sparar energi och samtidigt skapar komfort för de boende.

Läs mer

Ventilbyten

Vi byter radiatorventiler, stamreglerventiler och termostater åt våra kunder regelbundet och erbjuder installation av marknadens senaste radiatorventiler och stamreglerventiler till bra pris.

Läs mer

Avgasning och filtering

Energisparkonsult AB levererar och installerar markadens bästa avgasare och magnetitfilter för värmesystem som skyddar och håller ert värmesystem syrefritt.

Läs mer

Rengöring av värmesystem

För att värmesystem ska vara energieffektiva är det viktigt att de är rena och korrosionsskyddade. Vi rengör värmesystem för bättre funktion och energibesparing.

Läs mer

Tryckhållning & expansionskärl

Vi är experter på expansionskärl och tryckhållning i värmesystem där vi förser våra kunder med installation och service av marknadens senaste tryckhållningskärl för flerbostadshus som ser till att trycket i ert värmesystem är rätt och hålls konstant.

Läs mer

Korrosionsskydd för kyl- och värmesystem

Energisparkonsult AB installerar permanent korrosionsskydd och vattenbehandling utan kemikalier för värme- och kylsystem.

Läs mer