Tryckhållning & expansionskärl

rör och ledningar

Experter på expansionskärl och tryckhållning

Vi är experter på expansionskärl och tryckhållning i värmesystem där vi förser våra kunder med installation och service av marknadens senaste tryckhållningskärl för flerbostadshus som ser till att trycket i ert värmesystem är rätt och hålls konstant.

Expansionskärl är en viktig del i värme och kylsystem som säkerställer att systemet fungerar korrekt. Genom att kontrollera expansionskärlets vattennivå och systemtryck regelbundet kan man få en god uppfattning om hur värme- eller kylsystemet mår.

Genix

Vi installerar TTMs Genix expansionskärl för flerbostadshus som finns i olika modeller för att passa er värmesystem som håller trycket konstant och kan även övervakas online.

TTM Genix Expansion innehåller komponenter som har den kvalité som krävs för att leverera en förstklassig tryckhållning.

Expansionskärlet tryckhållningsenhet är tillverkad med rostfritt utförande och den medföljande volymtanken är tillverkad med miljövänlig och återvinningsbar polyetenplast vilket innebär god korrosionsbeständighet.

Installationsfördelar

  • Enkel att installera, driftsätta och styra
  • Kan installeras i både mindre och större system
  • Intuitivt gränssnitt med pekskärm för injustering och övervakning
  • Låg vikt gör den enkel förflytta
  • Delbar konstruktion ger flexibel placering
  • Expansionskärl i ett antal varierande storlekar.

Behöver ni hjälp med tryckhållning & expansionskärl? Kontakta oss!

Kontakta oss för att säkerställa ett behagligt inomhusklimat och för att få en energieffektiv och klimatsäker fastighet.

Hand som vrider på ett element