Värmepumps­installationer

Väg genom Stockholm

Kompletta installationer av värmepumps­anläggningar

Energisparkonsult AB erbjuder bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag kompletta installationer av värmepumpsanläggningar som återvinner energi via bergvärme eller frånluften. Sätt fart på energibesparingarna och öka fastighetens värde med att installera bergvärmepump och frånluftsvärmepump med vår hjälp som tar vara på naturens egna resurser.

Två värmepumpar

Vi är specialister på värmepumps­anläggningar

Energisparkonsult AB är specialiserade på att installera effektiva värmepumpsanläggningar som utnyttjar geoenergi för att tillhandahålla pålitlig värme och varmvattenförsörjning till era fastigheter.

Fördelar att välja Energisparkonsult AB?

Energieffektivisering:

Våra värmepumpar utnyttjar effektivt den inbyggda energin i marken eller frånluften, vilket resulterar i betydande energibesparingar och minskad miljöpåverkan.

Komplett Installation och service:

Vi tar hand om hela installationsprocessen, från noggrann planering till professionell installation. Det innebär att du kan luta dig tillbaka och låta oss skapa en effektiv och pålitlig värmepumpslösning för din fastighet.

Värmepumpar i kombination med Solenergi i flerbostadshus:

Utöver värmepumpar kan vi även integrera solenergisystem för att täcka elbehoven i din fastighet. Det är ett smart steg mot hållbarhet och minskade elkostnader.

Så här går det till från offert till färdig lösning

  • Analys av behov och val av lämplig teknik
  • Offertunderlag och kalkyl
  • Projektering av värmepumpsanläggningen
  • Installation
  • Finjustering och optimering
  • Avtal för service och underhåll
  • Vi är oberoende leverantörer och kan hantera i stort sett alla typer av värmepumpar och erbjuda service för dessa.

Är ni i behov av värmepumps­installation? Kontakta oss!

Kontakta oss för en personlig konsultation där vi kan diskutera dina unika behov och skapa en anpassad värmepumpslösning. Energisparkonsult AB är din pålitliga partner för att maximera energiåtervinningen och öka hållbarheten i din fastighet.

Ta det första steget mot en energieffektiv framtid med Energisparkonsult AB!

Installation av värmepump i hus